Anything in here will be replaced on browsers that support the canvas element

Vrienden maken in een vreemd land. Hoe doe je dat?
geplaatst op : 22 juni 2015

Studeren in het buitenland is top! Een kans die je met beide handen aan moet grijpen als je het ons vraagt! Maar misschien ben je bang dat je je eenzaam gaat voelen. Hoe maak je nieuwe vrienden in een vreemd land?

Vrienden maken in een vreemd land. Hoe doe je dat?
Wij geven 6 tips om het je iets makkelijker te maken, maar uiteindelijk moet je het zelf doen!

Lees het hele bericht
Lees meer over:
Rekening houden met buitenlandse eetmanieren
geplaatst op : 22 juni 2015

Eetgewoonten, het lijkt allemaal niet zo ingewikkeld. Over het algemeen lukt het ons prima om met mes en vork te eten, geen boeren te laten en het slurpen binnen de perken te houden. Maar dan zit je dadelijk voor een lange periode in het buitenland.
Rekening houden met buitenlandse eetmanieren
In sommige landen houden ze er wel hele aparte eetgewoonten op na.

Lees het hele bericht
Lees meer over:
8 tips om fit te blijven tijdens het studeren in het buitenland
geplaatst op : 22 juni 2015

Een feestje hier, een wijntje daar. Je geniet volop van alle lekkernijen die het land je te bieden heeft, want laten we eerlijk zijn, die paella smaakt een stuk lekkerder dan het stampotje dat je thuis voorgeschoteld krijgt. Ze zeggen niet voor niets: verandering van spijs doet eten. Maar hoe voorkom je nou dat je dadelijk een aantal kilo's zwaarder thuiskomt? En dan hebben we het niet over het gewicht van je koffer door alle leuke souvenirtjes...

Voor veel studenten is het lastig om ook tijdens de reis fit te blijven. Weinig zelf koken, maar veel uiteten. Volop feestjes en je lust wel een wijntje of maak daar maar gerust 'wijntjes' van. Terwijl je volop aan het genieten bent, schiet ook het sporten erbij in. Voor je het weet kom je kilo’s zwaarder thuis. Hoe houd je je gewicht in de gaten, terwijl je nog steeds kan genieten van het lekkere eten en een glaasje wijn?

8 tips om fit te blijven tijdens het studeren in het buitenland
Houdt deze 8 tips in gedachten tijdens je verblijf in het buitenland.

Lees het hele bericht
Lees meer over:
Super stage in Nieuw Zeeland
geplaatst op : 24 april 2015

Echt een aanrader voor iedereen!!! Ik weet het, iedereen zegt het maar een buitenland stage is echt TOP! Maar nu even serieus, ik heb 6 maanden stage gelopen bij een makelaar in Auckland. De mensen in Nieuw Zeeland zijn zo gastvrij en aardig dat ik overwogen heb om mijn studie daar af te maken.

Lees het hele bericht
Lees meer over:
Stage New York City
geplaatst op : 23 maart 2015

Echte de beste ervaring ooit!!! En een waanzinnige stad om in te wonen en werken. Ik raad iedereen aan om een stage in het buitenland te doen en al helemaal in New York!
New York

Lees het hele bericht
Lees meer over:
Stage Curaçao
geplaatst op : 3 maart 2015
Mijn stage op Curaçao is om nooit te vergeten. Je komt in een totaal andere wereld terecht waar alles kan en niets te gek is. Bij het bedrijf waar ik stage liep was het heel erg leuk en afwisselend. Van een dag op kantoor (op het strand wel te verstaan) tot een boot- of snorkeltrip. Verder moet je de tijd hebben op Curaçao, want het begrip tijd nemen ze daar niet zo nauw ;)
Curacao
Lees het hele bericht
Lees meer over:
San Sebastián, wat ben je mooi
geplaatst op : 3 maart 2015
Studeren in deze stad was tot nu toe wel de mooiste ervaring van mijn leven.
San Sebastian
Lees het hele bericht
Lees meer over:
Stage Australië
geplaatst op : 18 februari 2015
Australië, het land van de kangoeroes en prachtige natuur! Het was een geweldige ervaring om hier stage te lopen.
Lees het hele bericht
Lees meer over: