De tijd van mijn leven

Geplaatst op : 4 november 2014

9.3 

Review green star Review green star Review green star Review green starReview green star

Naam: Angela
Studeerde in: Spanje, San Sebastián
Duur: 4 maanden
Woonde in een: Appartement

Ervaring in een paar zinnen:
Ik heb voor mijn studie Small Business en Retail Management mijn minor gevolgd in San Sebastián, Spanje. Aan de Universidad de Deusto heb ik een vijftal vakken gevolgd die ik zelf mocht uitkiezen, uiteraard met enige eisen vanuit de Hogeschool Rotterdam.

De stad San Sebastián is werkelijkwaar prachtig en de docenten van de Universidad de Deusto erg behulpzaam. Daarnaast kent de Universidad een zeer belangrijk persoon, onder de studenten ook wel Santí genoemd. Santiago is namelijk degene die onder andere helpt met het onderbrengen van studenten in diverse appartementen in de stad en hij is degene die verschillende activiteiten organiseert voor de internationale studenten aan de Universidad. Zo heb ik surfles gehad en hebben we een onwijs leuk welkomst- en afscheidsfeest gehad. Maak er gebruik van dat je een internationale student bent: veel barretjes maken gebruik van een studentenkaart waarmee je recht hebt op één gratis drankje per avond!

Beoordeling

Uitgaan: Super
Cultuur: Goed
Omgeving: Super
Dingen om te doen: Super
Klimaat: Goed
Natuur: Super

Must know
Er wordt in deze stad naast Spaans ook Baskisch gesproken.

Tip
Beklim beide bergen, ga zonnen op Playa de la Concha, neem surfles op Playa Zurriola, ga op donderdag naar Pinxto Pote in Gros.
Lees meer over:
Reacties (0)
Plaats een reactie via een van uw sociale netwerken
Resterend aantal karakters: