Italiaans in Perugia, Umbrië

Geplaatst op : 29 december 2014
In één woord: fantastisch! Als je houdt van een kleine stad met een prachtige historische binnenstad met een intieme sfeer, duizenden schitterende panorama's en waar de Italianen vriendelijke en geduldig zijn met je Italiaans, dan moet je hier zeker naartoe.

Helaas kon ik niet langer dan een maand gebleven, maar die ene maand was fantastisch. Je ontmoet zoveel lieve en leuke mensen, kan genieten van de lekkerste en verste pizza's en pasta's, wijnen en gelati en vanaf Perugia is het goed reizen naar andere steden, zoals Siena en Florence. Daarnaast gaat het leren van een taal ook veel sneller, doordat je het de hele dag hoort. Dus doen.

8.7

Review green star Review green star Review green star Review green star

Naam: Patricia
Studeerde in: Italië, Perugia
Duur: 1 maand
Woonde: Appartement


 
Beoordeling:

Uitgaan: Kan beter
Cultuur: Super
Omgeving: Super
Dingen om te doen: Goed
Klimaat: Super
Natuur: SuperMust know:
Perugia is een erg kleine stad, dus hou daar rekening mee. Vooral als je voor langere tijd wilt gaan, raak je er misschien snel op uitgekeken. Aan de andere kant leer je de stad zo wel heel goed kennen en is het veel minder toeristisch dan andere steden.

Tip: Neem je wandelschoenen mee! Umbrië is het groene hart van Italië, dus zeker de moeite waard om de natuur in te gaan.

Lees meer over:
Reacties (0)
Plaats een reactie via een van uw sociale netwerken
Resterend aantal karakters: