Super stage in Nieuw Zeeland
geplaatst op : 24 april 2015

Echt een aanrader voor iedereen!!! Ik weet het, iedereen zegt het maar een buitenland stage is echt TOP! Maar nu even serieus, ik heb 6 maanden stage gelopen bij een makelaar in Auckland. De mensen in Nieuw Zeeland zijn zo gastvrij en aardig dat ik overwogen heb om mijn studie daar af te maken.

Lees het hele bericht
Lees meer over:
Stage New York City
geplaatst op : 23 maart 2015

Echte de beste ervaring ooit!!! En een waanzinnige stad om in te wonen en werken. Ik raad iedereen aan om een stage in het buitenland te doen en al helemaal in New York!
New York

Lees het hele bericht
Lees meer over:
Stage Curaçao
geplaatst op : 3 maart 2015
Mijn stage op Curaçao is om nooit te vergeten. Je komt in een totaal andere wereld terecht waar alles kan en niets te gek is. Bij het bedrijf waar ik stage liep was het heel erg leuk en afwisselend. Van een dag op kantoor (op het strand wel te verstaan) tot een boot- of snorkeltrip. Verder moet je de tijd hebben op Curaçao, want het begrip tijd nemen ze daar niet zo nauw ;)
Curacao
Lees het hele bericht
Lees meer over:
San Sebastián, wat ben je mooi
geplaatst op : 3 maart 2015
Studeren in deze stad was tot nu toe wel de mooiste ervaring van mijn leven.
San Sebastian
Lees het hele bericht
Lees meer over:
Stage Australië
geplaatst op : 18 februari 2015
Australië, het land van de kangoeroes en prachtige natuur! Het was een geweldige ervaring om hier stage te lopen.
Lees het hele bericht
Lees meer over:
Uitwisseling Athene
geplaatst op : 18 februari 2015
Het is inmiddels 2 jaar geleden maar was 1 van de leukste ervaringen die ik ooit hen mee gemaakt.
Lees het hele bericht
Lees meer over:
Italiaans in Perugia, Umbrië
geplaatst op : 29 december 2014
In één woord: fantastisch! Als je houdt van een kleine stad met een prachtige historische binnenstad met een intieme sfeer, duizenden schitterende panorama's en waar de Italianen vriendelijke en geduldig zijn met je Italiaans, dan moet je hier zeker naartoe.

Lees het hele bericht
Lees meer over:
Fantastische studie in Milaan afgerond
geplaatst op : 29 december 2014

9.7

Review green star Review green starReview green star Review green star Review green star

Naam: Josephine
Studeerde in: Italië, Milaan
Duur: 3 jaar
Woonde: Appartement

Ervaring in een paar zinnen:
After my previous study Interior Design in Rotterdam (The Netherlands) I started on a big adventure, NABA – Nuova Accademia di Belle Arti – in Milan. It has been a lot of work and of course a lot of fun in the same time.
Lees het hele bericht
Lees meer over: