Visa & vergunningen

Lang of kort studeren

Ga je korter dan 6 maanden studeren in Canada? Dan heb je in principe geen visum nodig. Duurt je studie langer? Dan zal je een zogenaamde “study permit” moeten regelen. Deze kan je aanvragen bij de Canadese ambassade in Duitsland. Regel dit trouwens wel op tijd, wat soms duurt het wat langer dan je zou willen. O ja, voor het aanvragen van je “study permit” moet je al wel een paar documenten klaar hebben liggen, oftewel werk aan de winkel.

Meer informatie

Uitgebreidere informatie vind je op:

Tips

Help jij andere studenten bij het vinden van de juiste informatie en heb je zelf interessantere sites gevonden? Geef ze aan ons door.