Studeren of stage in China     

 

Deel je ervaring

Heb jij een fantastische buitenlandse ervaring? Vrienden gemaakt, in bizarre situaties verzeild? Deel ze met ons en wij zetten je ervaring online.

Ik deel mijn ervaring

 

     

China

China

China, het land van de Chinese muur, het land met meer dan 1 miljard inwoners en het land van veel cultuur. Is het interessant om te gaan studeren in China? Misschien dat de ervaringen van andere studenten helpen om je keuze te maken.

Ervaringen

Lees hier hoe andere studenten in China de vele culturele uitstapjes, het eten en drinken en de feestjes in China vinden.

Jouw ervaring

Heb jij al gestudeerd in China en wil jij graag andere studenten laten weten hoe jij het beleefd hebt? Laat dan jouw ervaring hier achter.

Beetje serieus

Uiteraard is het leuk om de ervaringen van andere studenten in China te lezen. Maar het is ook van belang dat je andere zaken gaat regelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan je reis, je huisvesting en je studentenverzekering. Om het voor jou wat makkelijker te maken, hebben we in het menu aan de linkerkant van deze pagina een aantal van die zaken op een rijtje gezet.