Visa & vergunningen

Om naar China te mogen, is een visum verplicht. In China bestaat er een speciaal studentenvisum, voor wanneer je als student naar China gaat om daar te studeren. Houdt er dus rekening mee dat je een studentenvisum aanvraagt, en geen toeristenvisum! Voor een studentenvisum moet je een JW-201 of JW-202 formulier hebben en moet je een originele uitnodiging hebben van een Chinese universiteit of college. De prijs van een visum is afhankelijk van de plaats waar je de visum aanvraagt.

Ga je langer als 180 dagen studeren in China? Dan moet je ook een gezondheidsverklaring met hiv-test indienen.

Meer informatie