Studeren of stage in Costa Rica     

 

Deel je ervaring

Heb jij een fantastische buitenlandse ervaring? Vrienden gemaakt, in bizarre situaties verzeild? Deel ze met ons en wij zetten je ervaring online.

Ik deel mijn ervaring

 

     

Costa Rica, grenzend aan de Caribische Zee in Latijns-Amerika. Mooie natuur ondergebracht in National Parks en regenwouden. Costa Rica kent qua klimaat een droge periode en een regenseizoen, maar wil je er ook studeren? Om jou te helpen met die keuze, hebben wij studenten gevraagd om hun mening te geven over Costa Rica.

Reviews

Je kunt hier lezen hoe andere studenten in Costa Rica de natuur, het eten en drinken en de feestjes in Costa Rica vinden.

Jouw ervaring

Heb jij al gestudeerd in Costa Rica en wil jij andere studenten jouw verhaal vertellen? Laat dan jouw ervaring hier achter.

Beetje serieus

Natuurlijk is het leuk om de ervaringen van andere studenten te lezen, maar het is ook belangrijk om andere zaken te regelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan je reis, je huisvesting en je studentenverzekering. Om het voor jou wat makkelijker te maken, hebben we in het menu aan de linkerkant van deze pagina een aantal van die zaken op een rijtje gezet.