Visa & vergunningen

Het is niet verplicht om een visum te hebben in Costa Rica. Let er wel op dat je zonder visum voor 90 dagen in Costa Rica mag blijven. Als je langer dan 90 dagen in Costa Rica wilt blijven, kun je het land verlaten vlak voor je visum verloopt en 72 uur buiten Costa Rica blijven.

Als je wilt werken in Costa Rica, is een werkvergunning niet verplicht.