Wie regelt dat allemaal bij From2?

Wij van From2 zorgen ervoor dat het platform werkt en maken het uitwisselen van ervaringen mogelijk. Denken wij zelf ergens verstand van te hebben? Dan geven wij advies. From2 is een initiatief van IPS. IPS is gespecialiseerd in het geven van adviezen over verzekeringen voor studenten. Op dit gebied kunnen wij jou dus goed op weg helpen.


Jij - De baas
Jij
De baas

Jij bent degene die bepaalt wat wij op onze site moeten zetten, dus eigenlijk ben jij de belangrijkste persoon bij From2. Wil je een officiële functie bij From2? Laat het ons dan even weten, dan kijken we wat je bij ons kan doen.
   

Kay Burger   Rishi Bepat
Kay Burger
Het slimme mannetje

Vanwege zijn eigenwijze karakter en enorme drive na zijn studie blijven hangen. Is vooral in de weer met hoge scholen, ROC’s en universiteiten om studenten te betrekken bij From2.
  Rishi Bepat
Verzekeringsmannetje

Is een gamer en het technische geweten van de backoffice van From2. Heeft verstand van verzekeren en zit boordevol goede ideeën hoe we het onze klanten makkelijker kunnen maken.


Tino Boersen   Leon Landman
Tino Boersen
Creatief mannetje

Is een sportieve rocker. Hij zorgt dat alles wat je ziet op deze site het ook doet. Werkt iets niet op deze site? Dan is het zijn schuld.
  Leon Landman
Het mannetje

Is een eigenwijs mannetje die net doet of hij iets te vertellen heeft. Probeert als hij een keer niet met vakantie is de boel een beetje in toom te houden. Vindt het leuk om met nieuwe gadgets te spelen en innovatieve dingen uit te proberen.